Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne Antonina Żegleń

Adres obiektu Małe Ciche 68, 34-531 Małe Ciche
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
4.7
Wyposażenie 4.4
Czystość 4.2
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 28

 
 

Iza i Andrzej, sierpień 2015
Dodano: 2015-08-18
Pobyt od: 2015-08-13 do 2015-08-16 IP: xx.190.141.175
 
 
    

Małe Ciche znamy od 2 lat, wspaniałe miejsce na wypoczynek latem, zimą, a szczególnie jesienią, gdy jest tam rzeczywiście cicho i spokojnie; bardzo dobra baza wypadowa w góry, wszędzie blisko. Mieszkanie u Państwa Żegleń - rewelacja; czysto, ciepło, przytulnie, wesoło i po góralsku. Gospodarze uroczy, pełni energii i radości. Znamy się od dwóch lat, a mam wrażenie jakbyśmy od dziecka tam przyjeżdżali. Pani Tola - wyjątkowa Góralka, zna wszystkie szlaki i to nie z opowieści, sama kocha góry i chętnie w nie chodzi. Dziękujemy za rady i wskazówki. Już liczę dni do kolejnego przyjazdu.


 
 

ZIBI
Dodano: 2015-02-09
Pobyt od: 2015-02-05 do 2015-02-08
 
 
    

Bardzo ładnie. Wszędzie blisko. Właściciele sympatyczni. Urlop jak się należy.


 
 

PERZ
Dodano: 2015-01-27
Pobyt od: 2015-01-19 do 2015-01-24
 
 
    

SPĘDZILIŚMY U PAŃSTWA ŻEGLEŃ TYDZIEŃ W CZASIE FERII BYŁO SUPER PANI ANTONINA I PAN WŁODEK SĄ BARDZO PRZEMILI. DO STOKU BARDZO BLIZIUTKO.NAPEWNO ZA ROK WRÓCIMY A MOŻE SZYBCIEJ.POZDRAWIAMY GORĄCO RODZINA Z OPOLA ASIA,MARIUSZ I PAWEŁ


 
 

Ewa i Marek
Dodano: 2014-09-23
Pobyt od: 2014-09-01 do 2014-09-10
 
 
    

Jeździmy do państwa Żegleń już naście lat nie bez powodu. Miejsce urocze, gospodarze z wielkim sercem. Pani Tosia kocha góry, wędruje po szlakach i co najciekawsze te góry zna jak mało która góralka. Dla mnie bardzo ważny jest swojski klimat który stwarzają gospodarze. Tęskno nam do Małego Cichego cały rok.


 
 

Renata
Dodano: 2014-06-09
Pobyt od: 2014-02-21 do 2014-02-28 IP: xx.48.142.106
 
 
  

Super pobyt, przepyszne obiady, wspaniała gościnność.Polecam!!


 
 

cezan
Dodano: 2014-02-03
Pobyt od: 2014-01-25 do 2014-01-31
 
 
    

dziękujemy za wspaniały pobyt w czasie tegorocznych ferii , trudno znaleźć w całych Tatrach tak cudownych gospodarzy jak Pani Antonina i Pan Władek , atmosfera niepowtarzalna , pyszne jedzenie , miłe i ciągnące się długo w noc wspólne rozmowy - no i te księgi pamiątkowe... pozdrowienia od ekipy z Koluszek - w przyszłym roku też będziemy !!!


 
 

ekipa z Koluszek
Dodano: 2014-02-01
Pobyt od: 2014-01-25 do 2014-01-31
 
 
 

własnie wróciliśmy z Małego Cichego do domu i już nam tęsknoo..jeden z lepszych pobytów "ever".Małe Ciche to piękna spokojna wieś z możliwościa wyboru kilku stoków..alee to nie wszystko !! narty nartami..śnieg śniegiem ..a ja chciałabym opisac gospodarzy,których cierpliwośc do naszej jakże licznej i hałasliwej ekipy nie miała granic;) Juz dawno nie mieliśmy do czynienia z taką życzliwościa,pozytywną energia i otwartością..brakuje mi słów ,zeby opisac państwa Zegleniów !! Antosia i Władek sa poprostu niesamowici..swoim pozytywnym nastawieniem do życia zarazili wszystkich..co wieczorne opowiastki i dowcipy sprawiały,ze uśmiech nie schodził nam z ust !! zawsze służyli radą i pomocą...i do tego ta kuchnia !! mmmmmmm...<3 ..jest to miejsce ,do którego chce się wracać !! i tak jak obiecalismy napewno wrócicmy !! dziękujemy za wszystko ..i co złego to nie my :D pozdraawiamy szalonych gospodarzy :D


 
 

Karolina i Michał
Dodano: 2013-11-25
Pobyt od: 2012-01-26 do 2012-02-02
 
 
  

Spędziliśmy u państwa Żegleń tydzień w czasie ferii zimowych i było świetnie. :) Przyjemna, góralska atmosfera, gospodarze bardzo mili i pomocni. Stok niedaleko, pokój i łazienka czyste i schludne. Za taką cenę naprawdę gorąco polecamy. :)


 
 

Magdalena
Dodano: 2013-02-15
Pobyt od: 2013-03-10 do 2013-02-17
 
 
    

Skoro jesteśmy u Państwa Żegleniów piąty raz , to chyba świadczy o tym ,że UWIELBIAMY Małe Ciche-oazę spokoju .Ale przede wszystkim delektujemy się uroczymi widokami na Tatry i ummm wypoczywamy .Na ten nasz wypoczynek składa się również niepowtarzalna atmosfera , która panuje w domu Gospodarzy-gościnnośc , serdecznośc , otwartośc .Pan Władysław to człowiek z humorem , jego optymizm i radośc udzielają się każdemu.Dba o swoich gości , nie pozwala im zmarznąc :)Pani Antonina-kobieta z duszą artystyczną i kulinarną .Czego się nie dotknie zamienia w dzieło sztuki(gobeliny , chusty , korale ,decoupage i wiele,wiele innych cudeniek).Jej kulinarne rarytasy pieszczą nasze podniebienia:)Przyciągnęliśmy ze sobą w to miejsce wielu naszych znajomych , którzy chętnie tu wracają .Czujemy się w tym domu jak u siebie .Pozdrawiamy serdecznie Magdalena i Marcin z Milenką i Marcelinką .


 
 

Jarek z Ewą z Szydłowca
Dodano: 2013-02-10
Pobyt od: 2013-02-02 do 2013-02-09
 
 
    

Wspaniali, gościnni i serdeczni gospodarze tworzący rodzinną atmosferę. Antonina i Władysław to znakomici partnerzy do wieczornych pogawędek. Jeszcze raz dziękuje za własnoręcznie utkany gobelin.


Opinie 1-10 z 28

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie